Тази наистина вълшебна напитка за стапяне на мазнините и за поддържане на стройна

...
Тази наистина вълшебна напитка за стапяне на мазнините и за поддържане на стройна
Коментари Харесай

Грейпфрут и мед за зверско отслабване!

Тази наистина вълшебна напитка за стапяне на мазнините и за поддържане на стройна фигура има неповторимо деяние върху метаболизма. Няколко глътки от нея половин час след вечеря могат да изгорят съвсем половината от калориите, получени по време на хранене.

Освен това, напитката има добър лековит резултат при хипертония и болести на сърдечно-съдовата система.За да си извършите, ще ви трябват единствено 1 огромен зрял грейпфрут и 1 супена лъжица мед (в взаимозависимост от вашия вкус).

Разрежете на половина грейпфрута и благодарение на супена лъжица издълбайте меката му част. Прибавете меда към вътрешността на грейпфрута и разбийте всичко в блендер, до момента в който стане на пюре.

Изключително потребно е да изпивате този балсам половин час след вечеря. А най-добре би било, в случай че напълно заместите вечерята си с него.

Пектинът, който съдържа, способства за ефикасното обособяване на непотребния холестерол и нормализиране на метаболизма. Ликопенът оказва помощ за изчистване на токсините. Затова, с изключение на за понижаване на тежестта, тази вълшебна примес ще ви помогне за избистряне на кожата.

ЗАЖЕНАТА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР